Printfriendly

www.Padasalai.Net

www.Padasalai.Net

Menu (Please wait for Full Loading)

G.O Ms 311 -TN 7th PC - NEW PAY FIXATION FROM 01.01.2016 FOR PROMOTION - REVISED PAY STRUCTURE (23.10.2017)

G.O Ms 311 -TN 7th PC - NEW PAY FIXATION FROM 01.01.2016 FOR PROMOTION - REVISED PAY STRUCTURE (23.10.2017)
7ஆவது ஊதியக்குழு  - பதவி உயர்வு  பெற்றவர்களுக்கு மாற்றி அமைக்கப்பட்ட ஊதிய கட்டு அரசாணை வெளியீடு.

140 comments

  1. Gudmrng brothers and sisters..

    All the best for candidates who are all attending their CV today.. Anybody knowing candidate who is attending cv today, try to update the informations..

    ReplyDelete
  2. Sathyaraj sir, ungaluku enaikku cv??

    ReplyDelete
  3. Ano man i am new member your follower
    Good morning

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gudmrng Senthil sir..

      Welcome to PADASALAI.. If you anybody attending cv today, try to share informations from them..

      Delete
    2. Very good morning akka And other PS friends. All the best for all who are attending CV today and so on. And about yesterday's incident, those who are speaking unruly words here, don't think you are very smart, you are simply immature, half boiled and half grown. So you can never achieve Ur goal which is to defeat us. You cannot even touch our toe nails. So better leave from here else bark in some corner and get lost. Never ever think even to cross our ways. We don't want to waste our precious time in giving counters to some roadside halfboils. And to my padasalai friends, be sensible and think before you second someone. We are not sheeps to follow any insane person whomever comes with some useless, irrelevant information. We are here to know and share some useful news. We know how we are suffering in this job scenario and trying hard to manage our thoughts and emotions. How can you trust and support someone who is enjoying our disappointments and our loses. This is a public website anyone can put their thoughts here, but no-one has the right to attack someone personally and to speak ill about a person only becos she is a woman. So stop being stupid and wake up. Don't follow the stupids who are speaking sarcastic words about us. Be clear in your views.

      Delete
    3. Lets them shout and pretend that they are the heroes.. No worries da..

      We have made our point clear, those who respond them need not talk with us.. End of the story..

      Delete
    4. Hai and mam g.m,neenga useful Ana informations kudukirathu niraya makkalukku jealous aguthu pola.
      Neenga enga commend pottalum round kattarangale epdi mam...

      Delete
    5. Gudmrng jagat sir..

      Round katitey iruka vendiyathu dha.. Poramapattu, avangala matum heroes kaatika virumbura ZEROES sir..

      Oru oorama kathitu pogatum.. This is my place and I will not leave this place at any cost..

      Delete
  4. Anon sissy, let's start our work freshly today. What about tet weightage g.o akka.. any information about that.. anyway as you said today let's see how they are going to calculate weightage

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mary sis, yes today we will wait for information regarding the calculation of weightage..

      Delete
    2. Good morning mary sister and ano sister

      Delete
    3. Gudmrng nabu brother..

      Inaiku cv attend panranga yaravathu therinja information ketu sola try panunga..

      Delete
    4. Very good morning nabu sir.

      Delete
    5. Good morning all sis and bro :-) Then all the best for c.v attend candidates !!!

      Delete
    6. Good morning frnds .cvkuaprom final list varuma

      Delete
    7. Good morning dian sister

      Delete
    8. Diana sister intha symbalkku enna meaning

      Delete
    9. Oh oh enakku theyriyaathu Ano sister thanks

      Delete
  5. Trb polytechnic cutoff eben relese

    ReplyDelete
  6. 📕📕English-6th 2nd term📕📕

    1.Take the odd one out.Kinds of sentence.
    A)Parrot is a beautiful bird.
    B)Stop the car.
    C)Come up quickly.
    D)Keep quiet.

    2.Find out the subject and predicate.
    "On the top of the hill lives a hermit"
    A)hill-subject
    On the top of the & lives a hermit-predicate
    B)On the top-subject
    of the hill a hermit-predicate
    C)a hermit-subject
    On the top of the hill lives-predicate
    D)On the top of the hill-subject
    lives a hermit-predicate.

    3.Find out the wrong one.Compound words.
    A)Sun-dial👉N+N
    B)Fore Head👉Preposition + Noun
    C)Black Board👉Adjective+Noun
    D)Will Power👉Verb+Noun

    4)If u put two sentences together without a full stop or connecting word.It named_______
    A)Run-off. B)Run-on
    C)Run-up. D)Run-out

    5.Find out the pattern of the following sentence.
    He showed the prisoner how he could escape.
    A)SVAO B)SVOA
    C)SV IO DO. D)

    6.Find out which of the following word has the combination of Adjective anu Noun.
    A)Gentle man. B)Rabbit hole. C)Snow white. D)Earth quake

    7.Find out the correct preposition.
    She has been waiting for him ________two hours.
    A)since. B)for. C)by. D)of.

    8.Select the correct tense.
    Ravi_______(play) cricket for an hour.
    A)is playing
    B)has been playing
    C)plays
    D)play

    9.Select the correct tense form of the following sentence.
    In two months time from now,I shall have completed this work.
    A)Future perfect tense
    B)Future tense
    C)Present tense
    D)Present perfect tense.

    10.The Sun _______(glow) steadily for more than four billion years.
    A)is glowing
    B)has been glowing
    C)glows
    D)will be glowing.

    ⭐post the answers at 1p.m....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Monica sis 5th question la D option illa

      Delete
    2. 5th question option D)SVAA

      Delete
    3. Answers📕📕
      1.A)Parrot is beautiful bird-Assertive or statement...others are imperative.
      2.C)a hermit-subject
      On the top of the hill lives-predicate
      3.D)will power👉verb+noun
      (Correct ans is will👉noun,power👉noun)
      4.B)Run-On
      5.SVOA.He-subject,showed-verb,the prisoner-object,how he could escape-adjunt
      6.A)gentle man
      Rabbit hole👉Noun+Noun
      Snow white👉Noun+Adjective
      Earthquake👉Noun+Verb
      7.B)for
      8.A)is playing
      9.A)Future perfect tense
      10.B)has been glowing

      ⭐On Friday questions will be taken from 6th 3rd term book....

      Delete
    4. hai moni sis clarify the ans for question no 2

      Delete
    5. Super moni sis:-) Thank u

      Delete
    6. On the top of the hill -subject
      Lives a hermit -predicate

      Delete
    7. here the sentence talks about on the top of the hill which is subject

      Delete
    8. No sis....where the hermit lives nu question ketu paruga on the top of the hills nu ans kedaikum...subject means oru sentence la yetha pathi pesaragana apadigaratha...intha sentence la hermit pathitha sis persaraga so a hermit is the subject others are predicate...

      Delete
    9. Always welcome dayana sis...

      Delete
    10. ok sis but change into sentence patterns on the top of the hill -sub lives -verb the hermit -object na how the hermit sub akum

      Delete
    11. Hill ku mela hermit valaranu sollirkaga so inga hermit is the subject...

      Delete
    12. Sentence pattern la on the top of the hill is adjunct bcz it answers for the questiin where? And subject sentence beginning la tha varanumnu compulsory ila sis...

      Delete
    13. On the top of the hill -subject
      Lives a hermit -predicate

      Delete
    14. On the top of the hill -subject
      Lives a hermit -predicate

      Delete
    15. This comment has been removed by the author.

      Delete
    16. Good afternoon moni sis...super questions

      Delete
    17. Monica mam.. Questions super..

      Delete
  7. 1. A
    2. D
    3. A
    4. B
    5.
    6.A
    7. B
    8. B
    9. A
    10. B

    ReplyDelete
  8. Please anybody clarify my doubt is there any chance in school term book

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onlinela keedaikkum download pannalaam or old book shopla kelunkal kidaikkum

      Delete
    2. Sis ask it clearly for which exam ur asking?

      Delete
    3. school books behind la information add panni irukanga new edition la last year mathiri?

      Delete
    4. Sis bought it for the 2017 tet exam...athuku apram puthusa add agiruka

      Delete
    5. me too I don't know then only i asked

      Delete
    6. Yenakum therila sis new edition na pakala....nama frds yartayachu kekalam working people kita...

      Delete
    7. Nandhini sis,
      Nega working thana nama english subject la book exercise yethachu add agiruka sis latest edition kum athuku munadi vantha edition kum....kindly reply sis....

      Delete
    8. pg trb English coaching centre best centre ethavathu therium r materials kidaikuma frnds

      Delete
    9. Madurai target coaching or sai both are best.. Best in the sense, notes wise..

      Delete
    10. Sai in Madurai only i know sis...but its better to prepare by our own....nega tet la yevala mark sis....ur native....

      Delete
    11. This comment has been removed by the author.

      Delete
    12. ok thank you friends but no material

      Delete
    13. Namma pakathu district ah nega....

      Delete
    14. This comment has been removed by the author.

      Delete
    15. This comment has been removed by the author.

      Delete
  9. Friends, any news about CV???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nobody has updated akka.

      Delete
    2. Frds called TRB now...
      Old weightage tha follow pandragaலாமா today...g.o inum varala apadi vantha atha follow panuvamnu sonaga....

      Delete
    3. Oh avlo solrangala moni sis.. super.. Ok pakalam sis..

      Delete
    4. Old method ல தான் weightage போடுறாங்களாம் ano mam...

      Delete
  10. இன்றைய கணிதம் தொடர்பான கேள்விகள்👈

    1)ஏழு இலக்க எண்களில் மிகச்சிறிய எண் ------
    அ)9999999 ஆ)1000001 இ)1000000 ஈ)10000000

    2)கனச்சதுரம் ------ பக்கங்களைக் கொண்டுள்ளது.
    அ)4 ஆ)6 இ)8 ஈ)10

    3)1 மணியில் ----- வினாடிகள்.
    அ)60 ஆ)360 இ)3600 ஈ)24

    4)சதுரம் ------ சமச்சீர் கோடு.
    அ)2 ஆ)4 இ)6 ஈ)ஏதும் இல்லை

    5)செவ்வக வடிவத்தை உருளையாக மாற்றும் போது ,செவ்வகத்தின் ---- உருளையின் அடித்தளமாக அமையும்.
    அ)அகலம் ஆ)நீளம் இ)பரப்பு ஈ) சுற்றளவு

    6)ஒரு மாணவன் முற்பகல் மற்றும் பிற்பகல் படிப்பதற்கு எடுத்துக்கொண்ட நேரங்கள் முறையே 1மணி 30 நிமிடம் மற்றும் 45 நிமிடம் ,வீட்டுபாடம் முடிக்க ஆன நேரம் 45 நிமிடம் எனில் படிக்கவும் எழுதவும் ஆன மொத்த நேரம் ----
    அ)2மணி 20நிமிடம்
    ஆ)3மணி
    இ)2மணி 40நிமிடம்
    ஈ)2 மணி

    7)அனைத்து பின்னங்களின் மதிப்பும் 1ஐ விட குறைவாக இருந்தால் அது---- பின்னம்
    அ)தகாபின்னம் ஆ)சமானபின்னம் இ)தகுபின்னம் ஈ)கலப்பு பின்னம்

    8)மணி தனக்குச் சொந்தமான 15ஏக்கர் நிலத்தில் 3/5 பாகத்தில் கோதுமை பயிரிட்டார்.எத்தனை ஏக்கர் நிலத்தில் கோதுமை பயிரிடப்பட்டது?
    அ)6 ஏக்கர் ஆ)9ஏக்கர் இ)4ஏக்கர் ஈ)5ஏக்கர்

    9)சுமந்த் ஒரு பூங்காவை 8 முறை சுற்றி வந்தார். ஒருமுறை சுற்றி வரும்போது அவர் கடக்கும் தூரம் 500மீ 10செ.மீ எனில் அவர் 8 முறை சுற்றி வர ஆகும் மொத்த தூரம் எவ்வளவு?
    அ)4000கி.மீ 80 செ.மீ
    ஆ)4கி.மீ 80 மீ
    இ)4 கி.மீ 80செ.மீ
    ஈ)4000மீ 80மி.மீ

    10)சதுர எண்கள் ------
    அ)1,2,3,4...
    ஆ)1,2,4,6...
    இ)1,4,9,16....
    ஈ)1,2,4,16...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1. இ
      2. இ
      3. இ
      4. ஆ
      5.அ
      6. இ
      7.
      8. ஆ
      9.இ
      10.இ

      Delete
    2. 1.1000000இ
      2.ஆ 6
      3.இ 3600
      4.ஆ 4
      5. இ பரப்பு கெஸ்ஸிங்
      6.ஆ 3
      7.இ தகுபின்னம்
      8. ஆ 9
      9.இ 4 கிமீ 80 செமீ
      10. இ 1,4,9,16

      Delete
    3. விடைகள்:-

      1)இ)1000000

      2)ஆ)6
      உதாரணம்: Playing item "Ruby cube"

      3)இ)3600
      60வினாடி =1 நிமிடம்
      60நிமிடம் = 1மணி
      1 மணி= 60×60=3600

      4)ஆ)4
      சதுர வடிவ பேப்பரை ஒரு விளிம்பு மடிக்கும்போது மற்றொரு விளிம்போடு சமமாக பொருந்துவதை கருத்தில் கொண்டு பார்க்கும் போது:-
      நீள வாக்கில்= 1 மடிப்பு
      அகல வாக்கில் =1 மடிப்பு
      மூலைவிட்டம் வழியாக = 2மடிப்பு
      மொத்தம் = 4 மடிப்பு

      5)ஆ)நீளம்
      Clue: Playing item " Scale Watch "
      அதன் நீளம் மட்டுமே சுருங்கி உருளையாக மாறும்.. "ஆனால் அது நீளம் என்பதை மறக்க கூடாது என்பதற்காக மட்டுமே"..

      6)ஆ)3மணி
      நிமிடம்- மணி கணக்கினை செய்யும் போது கவனிக்க வேண்டியவை:
      1)நிமிடங்களை கூட்டுக:
      30+45+45=120 நிமிடம்
      2)நிமிடங்களை மணியாக மாற்றுக:
      120÷60=2 மணி
      3)மணியை கூட்டுக:
      2+1 =3 மணி (விடை)

      7)இ)தகுபின்னம்
      எ.கா: 1/2 = .5 > 1

      8)ஆ)9ஏக்கர்
      5பாகம் =15
      1பாகம் =15÷5 =3
      3 பாகம்= 3×3=9 (விடை)

      9)இ)4 கி.மீ 80செ.மீ
      மீ செ.மீ
      500 . 10 ×
      8
      4000 . 80 (விடை)
      1000 மீட்டர் = 1கி.மீ
      4000 மீட்டர் = 4கி.மீ
      ஆகையால்,
      4கி.மீ 80செ.மீ..

      10)இ)1,4,9,16....
      1×1=1
      2×2=4
      3×3=9
      4×4=16....

      Delete
  11. Hi ano mam...intha varudam cs trb vara vaippu illa nu padasalai website la oru long essay irukku....exam varuma varatha mam...please confirm if u know anything about cs trb exam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mam, there are possibilities.. If I get any info will share mam..

      Delete
    2. Ano mam tet pathi puthiyaseithi ethavathu irukiratha?

      Delete
    3. Sir, puthiya seithi edhum ila.. But already sonathu seekiram nadakkanum, palalam sir..

      Delete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Answers for English questions:

    1. A
    2. C
    3. D
    4. B
    5. B
    6. A
    7. B
    8. B
    9. A
    10. B

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siva sir,
      Well done....for 8th question i also thought has been playing...but in grammar book thet have given the answer is playing....present perfect continuous tense is the correct answer...that means action that had taken place long back and continues in the present and likely to contiue in the future...as i am right sir?

      Delete
  14. Hi All,

    I cleared paper 2 with 96 marks (Major is English) and also cleared paper 1 with 88 marks. Any chance of getting posting in any one of them. I am planning to prepare for PG trb in English, can someone help me how and where to get the good materials and also some tips for clearing the exams

    ReplyDelete
    Replies
    1. Frds pg panalamnu idea eruka yenaum sethukaga...

      Delete
    2. me too want to prepare for trb . help me

      Delete
    3. Recent trb atten panigala sis...yepa m.a complete paniga

      Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      Delete
    5. K sissy...yena porutha varaikum own preparation is best....Materilas erode la xerox shop la kuda kedaikum sai materials ketu paruga and Sami guide nu onu solluvaga athu nalarkumnu kelvi patruka but na vagala sis...

      Delete
    6. u resent a trb attend panuningala. hw many mark in tet when pg completed

      Delete
    7. This comment has been removed by the author.

      Delete
    8. Sis type ur mail id i will send uu a mail

      Delete
    9. This comment has been removed by the author.

      Delete
  15. Any news about today cv?

    ReplyDelete
  16. No, Monica ma'am! Present perfect continuous tense should be used.

    For example,
    1. I have been working in this school for 5 years.
    2. I have been working in this school since 2012.

    For the aforementioned two sorts, present perfect tense is used.

    So, 'has been playing' is the right answer.

    ReplyDelete
  17. Good afternoon anon sis,moni sis,revathi sis,Mary sis and Nabu anna,anand Anna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good afternoon sai sister

      Delete
    2. Good afternoon nabu bro and sai sis

      Delete
    3. Good afternoon revathi sister

      Delete
  18. The following is what I've copied from the internet. I've pasted it for further clarification.


    This Tense Can Be Used In 3 Cases:

    1. Actions that started in the past and continue in the present.

    Example:
    1. Ram has been waiting for you all day.
    2. I’ve been working on this task since 6 o’clock this morning.
    3. We have been traveling since last December.

    2. Actions that started in past and have just finished in present time.


    Example:
    1. Like food is on the table and someone says (She has been cooking since last night). Because food is on the table it means the task is finished in present time.

    3. We can use this tense without duration (like since morning, 2 weeks, 3 hours etc). In this case we will use recently or lately word to show that we are talking about the time that passed recently (means past).

    Example:
    1. Recently (or lately), I have been feeling tired.
    2. Have you been preparing for job lately (or recently)?

    ReplyDelete
  19. More Examples:

    Affirmative:

    I have been teaching for ten years.
    She has been writing a book since Monday.
    The teacher has been giving them assignment for a week.
    We have been talking to him for half an hour.
    They have been working on this plan for years.

    ReplyDelete
  20. Replies
    1. Hi thangachi sai ena major .

      Delete
    2. Hi Anna gud evening... english anna

      Delete
    3. Gud evening anon sis

      Delete
  21. trb polytechenic english cutoff when relesed anybody know

    how many in bc cutoff chances

    ReplyDelete
  22. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Gudevng senthil sir..

      Trb edha dha correct ah time ku pananga, indha friday edhavadhu publish panuvanga pola, pakalam sir..

      Delete
  23. hi moni sis and frnds gud eve.... slight changes erukku sis.. additional exercises add agi eruku in 8th std... in 9 & 10th la no changes.. and i dont know abt 6 &7 th std sis...

    ReplyDelete
  24. However syllabus may be changed, so better go through the basics..

    ReplyDelete
  25. hi ano mam any news abouttodays cv

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ganesan sir..

      Welcome to PADASALAI.. Soon we will get good news about tet, keep trusting..

      Delete
    2. Ganesan sir..

      Welcome to PADASALAI.. Soon we will get good news about tet, keep trusting..

      Delete
    3. any chance for 2013 and 2017 both passed candidates

      Delete
    4. Mam, new weightage GO will solve all issues.. Let's wait for that..

      Delete
    5. nw only i see mam thank you. Good Morning mam

      Delete
  26. Thanks for answer ano mam Any Detail for tet

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sir, time being we need to wait..

      Delete
  27. Agathiya!!!!!
    Tholkapiya!!!!
    Valluvaaaaa!!!
    Bharathiiiiii!!!
    Bharathidasaaaa!!!!
    Namakkal kavingaaaaa!!!!
    Thiru v.kaaaaaaa!!!!

    Viraindhu vaarungal.....meeendum
    Comment boxil aangila (english) aadhikam!!!!!

    Gud nt frnds....
    Gud nt anon mam!!!!!

    ReplyDelete
  28. good morning to all friends

    ReplyDelete

Dear Reader,

Enter Your Comments Here...

Follow by Email

 

Follow by Email

Tamil Writer

Total Pageviews

Most Reading